Financiële dienstverlening

Masters in Advies ontzorgt jou van de complete boekhouding

✔ Vast laag maandtarief
✔ Financiële administratie
✔ Loonadministratie
✔ Belastingaangifte en toeslagen

Met veel plezier ontzorgen wij jou als ondernemer, van de complete boekhouding. Alles wordt door ons voor een vaste maandprijs geregeld.

Heb je ook net je eigen bedrijfje opgezet en wil je weten of een boekhouder voor starters iets voor jou is? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team van specialisten. Ook wanneer je vragen hebt over onze werkwijze helpen we je uiteraard graag verder.

Vast laag maandbedrag voor een compleet boekhouding? JAZEKER !

Een bedrijf opzetten is natuurlijk hartstikke leuk: een ondernemingsplan opstellen, een naam bedenken, je splinternieuwe bedrijf promoten… Helaas zijn er ook minder leuke kanten aan het ondernemerschap. Zo staan veel starters niet te springen om de boekhouding te organiseren en te onderhouden. Gelukkig is er altijd een uitzondering op de regel. Masters in Advies is de boekhouder voor starters en neemt met plezier het inrichten en het beheer van jouw boekhouding over, in ruil voor een vast maandbedrag. Zo heb je alle tijd en energie over om je te richten op het ondernemen en je idee in de markt te zetten.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek.

Een complete
boekhouding voor een
vast laag maandbedrag

✔ Administratie beheer
✔ Facturen zenden wekelijks (zzp)
✔ BTW-aangifte
✔ IB-aangifte
✔ Jaarrekening

✔ Loon administratie
✔ VPB aangifte
✔ Deponeren KVK
✔ Opstellen arbeidscontracten
✔ Onbeperkt hulp per telefoon

Wij streven naar een toegevoegde waarde

Jaarlijks standaardwerk afleveren is voor ons niet genoeg. U moet het gevoel hebben dat wij iets kunnen betekenen voor u wat u niet zomaar elders krijgt. Natuurlijk is het prettig als dit tot uiting komt in een financieel advies, maar een luisterend oor die met gerichte acties uw bedrijf weer op de rit zet is ook wat waard.

U vertrouwt ons al uw financiële gegevens toe. Geregeld hebben wij overleg met u. Dit doet u niet met alle adviseurs in uw omgeving. Verder kunnen wij een gepaste afstand houden van uw bedrijf en privé leven. Dit zijn de ideale ingrediënten om het maximale voor u te kunnen betekenen. Wij nemen graag die rol op ons.