Zakelijke verzekeringen

Altijd een oplossing voor uw verzekeringsbehoefte

✔ Uitstekende schadeservice én pakketkorting
✔ Al uw verzekeringen op één plek
✔ Altijd goed bereikbaar

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan grote financiële gevolgen hebben.

Wij zijn een groeiend kantoor met veel ambities op het gebied van schadeverzekeringen, letselschade- en belastingzaken. Met onze deskundigheid nemen wij al uw zorgen weg over uw particuliere en zakelijke verzekeringen. Daarbij maken wij een selectie voor de goede voorwaarden, persoonlijk advies en dienstverlening, de juiste en passende verzekeringen en uiteraard scherpe premies.

Wij bieden u de mogelijkheid om vrijblijvend en kosteloos uw totale verzekeringsportefeuille te inventariseren. Daarbij geven wij u een gericht advies om uw verzekeringen goed te vormgeven. Hiermee heeft u een beter overzicht in uw verzekeringen en in de meeste gevallen een betere dekking die beter aansluit bij uw situatie en wensen.

✔ Autoverzekering zakelijk
✔ Bestelautoverzekering
✔ Motorverzekering zakelijk
✔ Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

✔ Inventaris/goederenverzekering
✔ Computerverzekering
✔ Bedrijfsschadeverzekering
✔ Gebouwenverzekering

✔ Verzuimverzekering
✔ Transportverzekering
✔ Milieuverzekering
✔ Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Met een zakelijke verzekering van Masters in Advies kunt u risico’s wegnemen. Want ondernemen is risicovol. Sommige risico’s neemt u bewust; andere risico’s wilt u per se vermijden. Een zakelijke verzekering neemt risico’s af en beschermt uw onderneming. Bijvoorbeeld tegen schade door brand, diefstal en juridische geschillen. Maar ook tegen schade die uw medewerkers veroorzaken bij derden. Uiteraard wilt u het beste voor uw bedrijf en dat de risico’s die het ondernemerschap met zich meebrengt zoveel mogelijk worden afgedekt.

Eén polis voor al uw verzekeringen

U ontvangt één polis voor al uw verzekeringen en u betaalt dan ook slechts één keer poliskosten (bij het afsluiten van uw eerste pakketverzekering).

Verzekeringen perfect op elkaar afgestemd

Uw verzekeringen zijn perfect op elkaar afgestemd. Zo voorkomt u dat u misschien dubbel verzekerd bent en teveel betaalt.

Altijd goed bereikbaar

U wilt uw verzekeraar altijd kunnen bereiken, want op elk mogelijk moment kan er iets gebeuren waarbij u hulp nodig heeft. Daarom is Masters in Advies altijd en overal bereikbaar om u te helpen.